Information & fakta om EverydayPlus - 2020

varningDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lånebelopp
500 - 20 000 kr
Anmärkning
Accepteras ej
Upplysning
Bisnode
Löptid
14 dagar - 5 månader
Ansök här
Lånebelopp 500 - 20 000 kr
Anmärkning Accepteras ej
Upplysning Bisnode
Löptid 14 dagar - 5 månader
Ansök här
EverydayPlus

EverydayPlus är en långivare för svenska privatpersoner som drivs av registrerade OPR-Finance AB, vilket ägs av finska finansföretaget OPR-Vakuus OY, och står under Finansinspektionens tillsyn. Med cirka ett decenniums erfarenhet och flera hundratusen kunder är företaget väl etablerat på finansmarknaden.

Företaget ger snabba lån där du själv väljer belopp och återbetalningstid. På så sätt kan du själv vara med och påverka dina omkostnader.

Låna med EverydayPlus
För att långa pengar behöver du först öppna ett kreditkonto. Det gör du enkelt på företagets hemsida och det här tar endast en kvart att få till. Alla svenska medborgare som fyllt 20 år men ännu inte 75 kan öppna ett konto. Du måste ha ordnad ekonomi utan betalanmärkningar för att få lån med EverydayPlus. Kreditprövningen sker inte via UC utan via Bosnode Kredit.

När du sedan behöver pengar loggar du in på ditt kreditkonto, antingen via Internet eller med sms, och för på så vis över önskat belopp till ditt bankkonto. Du kan låna flera småbelopp under olika dagar eller göra ett större engångsuttag, så länge du inte överskrider din kreditgräns.

Överföringen kan ta lite olika tid, beroende på vilken bank du använder, men du får alltid pengarna senast nästa dag. EverydayPlus ger förmånliga villkor så att du får ett lån som trots att det är ett dyrare snabblån står sig fint i konkurrensen. Fakturan för ditt lån betalas en gång i månaden och bara för den tid som du lånat så det är möjligt att betala tillbaka i förtid om du vill och kan.

EverydayPlus (OPR-Finance AB) Eriksbergsgatan 10b
11430 Stockholm
Org.nr: 556707-7044

Kontaktuppgifter E-post: kundtjanst@everydayplus.se
Telefon: 08-225 115

Öppettider kundtjänst Vardagar 09.00 - 21.00
Helger 10.00 - 15.00