Information & fakta om Meddelandelån - 2020

varningDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lånebelopp
1000 - 30 000 kr
Anmärkning
Accepteras ej
Upplysning
Creditsafe
Löptid
15 dagar - 3 år
Ansök här
Lånebelopp 1000 - 30 000 kr
Anmärkning Accepteras ej
Upplysning Creditsafe
Löptid 15 dagar - 3 år
Ansök här
Meddelandelån

Den som behöver ett kortsiktigt lån kan vända sig till Meddelandelån som är medlem i SKEF (Svenska Konsumentföretagen Ekonomisk Förening). Det här betyder i praktiken att det här är en kreditgivare som är stabil och seriös. Meddelandelån är registrerade hos Finansinspektionen och har därmed tillstånd till att bedriva låneverksamhet.

Om du är 18 år gammal, har ett svenskt personnummer, ett svenskt mobilnummer och är utan ett skuldsaldo hos Kronofogden så får du med största sannolikhet låna pengar från Meddelandelån. Meddelandelåns kundtjänst finns i Stockholm och den går att nå via telefon eller email.

Låna med Meddelandelån
För att låna pengar med Meddelandelån så behöver man bara fylla i en ansökan på deras hemsida. Det här går snabbt och förutsatt att man har skickat under företagets öppettider så får man även snabbt ett svar. Meddelandelån tar sin kreditupplysning från Creditsafe.

Det går snabbast att få lån om man redan är kund eller om man kan ange en e-legitimation då man ansöker om sitt första lån. Har man ingen e-legitimation så får man istället ge sitt personnummer varpå Meddelandelån hanterar ansökan manuellt.

Lånen som erbjuds är så kallade blancolån och det betyder att du inte behöver ha en säkerhet eller uppge vad du behöver lånet för.

Meddelandelån (C Finance AB) Mäster Samuelsgatan 60
11121 Stockholm
Org.nr: 556708-4578

Kontaktuppgifter E-post: kundtjanst@meddelandelan.se
Telefon: 0900-1009010

Öppettider kundtjänst Måndagar - Lördagar: 07.00 - 22.00
Söndagar: 12.00 - 16.00